live masterclass

GEZONDE VOEDING; de sleutel naar een beter leven

16 februari
2022

19:30
uur

GEZONDE VOEDING; de sleutel naar een beter leven


"LAAT UW VOEDING UW MEDICIJN ZIJN EN UW MEDICIJN UW VOEDING" -
Hippocrates
460 - 370 voor Christus

Bovengenoemde uitspraak komt van de grondlegger van de moderne geneeskunde. AL in het oude Griekenland wist deze man hoeveel kracht er schuilt in voeding. 

Tegenwoordig is alles te koop, loop de supermarkt maar in en van alle windstreken kunnen we producten krijgen. Hollandse groenten, Spaanse aardbeien, Senegalese sperziebonen,  oosterse specerijen, bijzondere vissen, schaal en schelpdieren, kant en klaar maaltijden van over de hele wereld.  Je kan het zo gek niet bedenken. Maar wat is nu goede voeding?

Ik ben van mening dat veel van onze gezondheid gekoppeld is aan onze voeding. Doordat we veel meemaken in ons leven, veel druk en prikkels ervaren, hebben we in het dagelijks leven meer en meer stress. Een van de nare eigenschappen van stress is dat we makkelijker grijpen naar gemaksvoeding. Even snel wat halen, opwarmen in de magnetron of een instant maaltijd waar alleen kokend water bij moet. Gemak dient de mens, maar dient het ook onze gezondheid?

In deze masterclass ga ik het hebben over twee essentiële zaken die van groot belang zijn op onze gezondheid in de westerse wereld, namelijk VOEDING en STRESS.
Deze zitten namelijk zeer sterk met elkaar verbonden. Goede voeding zorgt ervoor dat we letterlijk en figuurlijk minder stress ervaren.

Daarom is het van belang om te weten welke invloed stress op ons fysieke lichaam heeft. En dan niet de geestelijke impact maar vooral de lichamelijke gevolgen. Hierbij ga ik een stuk verder dan alleen het aspect voeding en gezond  eten. Want stress is een dagelijkse sluipmoordenaar die op lange termijn veel (ernstige) lichamelijke klachten kan veroorzaken.

Dus wil jij meer weten over:

- de fysische en biologische kant van stress.
- de invloed van voeding op stress
- het belang van gezonde voeding
- hoe kun je jezelf extra ondersteuning geven door middel van goede supplementen
- hoe je metingen kan inzetten om je gezondheid te monitoren en in kaart te brengen

Schrijf je dan in voor deze materclass en ga met mij en anderen het gesprek aan over het belang van goede voeding. Deze masterclass is informatief en gratis toegankelijk. Aan het einde van de masterclass zit wel een aanbod wat je kan gebruiken als je persoonlijk meer inzicht wil in jouw relatie tussen voeding en stress.

001
001
002
002
003
003
004
004
005
005
006
006
007
007
008
008
0009
0009
0009
0009
previous arrow
next arrow
Insert Content Template or Symbol
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .