Grip op je winterdip

Zodra de R in de maand zit krijgen we er weer mee te maken. Er komt minder zonlicht naar de aarde, we gaan minder naar buiten en bedekken meer ons lichaam. Stuk voor stuk factoren die ertoe bijdragen dat we minder vitamine D aanmaken in ons lichaam. Er is een grote relatie tussen de aanmaak van vitamine D en het ontstaan van depressies. De zogenoemde winterdip. Je voelt je moeier, futlozer en wordt minder makkelijk wakker. Zeker als het weer dan ook nog grauw en regenachtig wordt. Je kan daar iets aan iets aan doen. In deze online training gaan we je tips en informatie geven hoe je grip kunt krijgen op je winterdip.

7 Lessen

Easy Easy

vooruitgang

niet gestart

Videoreeks "Van een overprikkeld brein naar ontspannen ZIJN!"

Ken je dat; Dagelijks een vol hoofd van alle prikkels om je heen. Continue die malende gedachten door je hoofd. Hoe doorbreek je die cirkel? In deze videotraining leer ik je hoe je om gaat met overprikkeling. Met duidelijke instructies en handige oefeningen ga jij van een overprikkeld brein naar meer ZIJN!

6 Lessen

Easy Easy

vooruitgang

niet gestart

Videoreeks "Zet je stress buiten de deur"

Stress het overkomt ons allemaal. Maar hoe ga jij er mee om. Stress zit aan heel veel factoren gekoppeld. Stress zit namelijk niet alleen maar tussen de oren. Er zijn namelijk heel veel factoren die van invloed zijn op onze mate van stress. In deze videoreeks wil ik het met je hebben over de grootste factoren die invloed hebben op jouw stresslevel. Wat is het, hoe ontstaat het en vooral wat kun je zelf al doen om je stress te verlagen. Dus naast informatie vind je ook krachtige gerichte oefeningen waarmee jij je stress buiten de deur kan zetten. Ik wens je veel kijkplezier.

5 Lessen

Easy Easy

vooruitgang

niet gestart
Powered by Thrive Apprentice
Pen
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .