gratis e-book

Verlaag je stress met 10 praktische stappen


Hoe verlaag je dagelijks met kleine stappen je stress zodat je een gelukkiger leven hebt? Je leest er alles over in dit e-book.

download mijn e-book


Hoe verlaag je dagelijks met kleine stappen je stress zodat je een gelukkiger leven hebt?


Iedereen heeft last van stress in het dagelijks leven. Als je hier niks mee doet kunnen de gevolgen op de lange termijn zowel lichamelijk en geestelijk flinke impact hebben. Wat begint als een ongemak kan leiden tot ziekte met alle gevolgen van dien. Maar hoe kom je eruit? Hoe zorg je dat stress geen sluipmoordenaar wordt en je vroeg of laat te grazen neemt?

wat leer je?


beter plannen

Je leert dat een goede planning en structuur in de dag helpt om stress te verlagen

gezonde voeding

Je leert welke voeding een positieve invloed heeft op je lichaam en hoe je zodoende stress kan verlagen

beweging & Ademhaling

Je leert waarom bewegen een noodzakelijk iets is, niet in geval van stress maar eigenlijk voor iedereen.

Ontspanning, bewustwording en vreugde verhogen

Je leert het belang van bewustwording van je gedachten, gewoontes. Manieren om te ontspannen en meer geluk te ervaren in je leven.

"Als je altijd doet wat je deed krijg je wat je altijd kreeg"

Weet je van welke prikkels je last hebt?


als je nu niet ingrijpt, wordt het alleen maar erger!


Stress ontstaat niet van de een op de andere dag, dat is een geleidelijk proces. Heel lang geleden zijn er al gewoontes in geslopen die ervoor zorgen dat je steeds wat verder af komt te staan van een rustig en ontspannen leven. Stress kruipt geleidelijk in je aderen gaat heel geleidelijk en als je er nu niks aan doet wordt dat alleen maar groter.

wat onschuldig begint, wordt straks een flinke tik!


Wat nou als jij je signalen van stress niet herkent? Een ongemak wordt een irritatie, een irritatie wordt een mankement. Het lichaam gaat vanzelf signalen afgeven dat het niet goed gaat. Dit begint klein en onschuldig. Maar een vriendelijke waarschuwing  wordt een tik, een tik wordt een stopbord en als je dat zelfs negeert staat er hopelijk nog een billboard dat verteld dat je niet goed bezig bent want daarachter rest de afgrond.

wat zeggen anderen over dit e-book?


Het was nu tijd voor mij alleen

De afgelopen twee jaar heb ik een roerige tijd meegemaakt. Ondanks dat ik deze tijd met veel compassie doorlopen heb had ik behoefte aan iets voor mezelf. Het was nu tijd voor mij alleen. Tijd voor persoonlijke ontwikkeling om zodoende echt aan mezelf te gaan werken. Wat mij hierin aansprak is dat het laagdrempelig is. Ik kan rationeel niet verklaren waarom de methode werkt, maar als je gedisciplineerd het huiswerk en de aanwijzingen opvolgt is het effect heel groot. Doordat Daniël me stap voor stap uitleg gaf over de te nemen stappen hielp je de Body Mind Release aanpak mij wekelijks om te groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling.Is er nog iets anders wat je wil vermelden?Elke sessie moest eerst een paar dagen inwerken. In de dagen na de sessie ervoer ik steeds wat weerstand in mijn lijf en in mijn hoofd. Waarom doe ik dit, moet dit nu, helpt dit echt... Maar door steeds dagelijks twee keer te blijven oefenen merkte ik op de derde dag een verandering. NA de derde dag ging het meer als vanzelf. Positieve effecten werden meer merkbaar en ik kon groei ervaren in de dagen erna. Door o.a. de BMR en de coaching van maak ik nu stappen voor mezelf die ik voorheen niet gemaakt zou hebben.

profile-pic
Robin Forman
Product ontwikkelaar Vleeswarenindustrie

Daniël heeft duidelijk een passie voor wat hij doet

Heldere rapportage en goed adviesgesprek naar aanleiding van de EMB bloedtest. Daniël heeft duidelijk een passie voor wat hij doet, communiceert heel prettig en biedt goede service, heel klantgericht!

profile-pic
Claartje Visser

Ik heb meer energie in inspiratie

Dankzij jouw inspanningen voelt ik me een stuk schoner en lichter aan. Meer energie en inspiratie die ik vooral inzet deze periode om te schilderen, elke dag. Erg fijn.De kurkuma werkt heel goed. Meteen gekocht en de volgende dag al minder pijn op mijn hart! Het is nu over, gelukkig. Ik gebruik los poeder 2x theelepel per dag. Geweldig middel!Dankjewel, het voelt weer als een stap vooruit na de behandeling!

profile-pic
Laura

Over Daniel

Mijn naam is Daniël Hofman, getrouwd met Inge en samen hebben we een zoon en een dochter. Ik ben een Rotterdamse doener, een verbinder, een inspirator, een teamplayer en een motivator. Gepassioneerd en energiek en super gemotiveerd om mensen gezonder en vitaler te maken. Naast therapeut ben ik vooral ook ervaringsdeskundige als het gaat om burn-out. Tot tweemaal toe ben ik vastgelopen in een burn-out. Door voorzichtig te starten met fitness, beweging en yoga heb ik weer de weg teruggevonden. Helaas was er geen extra ondersteuning mogelijk in de vorm van coaching of therapie beschikbaar. Ik heb alles op eigen kracht gedaan. Dat is een van de redenen dat ik me ben gaan inzetten met laagdrempelige, effectieve, resultaatgerichte therapie. Want mijn doel is Nederland gezonder, fitter, gelukkiger en vitaler maken.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .